Online Bijles voor het HBO

Online Bijles HBO nodig?

Bijlesleraar geeft ook ondersteuning op het HBO. Wij zijn ervan overtuigd dat ook studenten soms ondersteuning nodig hebben. Dit kan inhoudelijk zijn zoals met Bedrijfseconomie of een andere studierichting. Of op een meer algemeen vlak zoals met studievaardigheden als plannen en organiseren. Wij helpen op veel manieren met online Bijles op HBO niveau.

Direct aanmelden

Wat heb ik nodig voor online bijles?

Het enige dat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer met een online video verbinding (internet) en je kan samen met je bijlesdocent aan de slag.

Aanmelden voor online bijles

De HBO docenten van Bijlesleraar

De online bijles van Bijlesleraar start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek kijk je samen met de docent wat je wensen en verwachtingen zijn. Jullie maken dan samen afspraken over de te behalen doelen en aandachtspunten. De online bijles docent is iemand die of dezelfde of vergelijkbare studie volgt of deze gevolgd heeft.

De online bijles zal zich richten op de struikelblokken die een student ervaart. Op een efficiënte en effectieve wijze zal er aan het werk worden gegaan. De flexibiliteit, de ervarenheid van de docent en de persoonlijke aandacht zorgt er doorgaans voor dat een student snel weer op de juiste weg zit!

Direct aanmelden

Tarieven online Bijles HBO

Je vraagt je wellicht af, wat kost het om online bijles op HBO niveau te krijgen?

Voor het krijgen van bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij verschillende opties en tarieven aan. Hoe meer uren u afneemt, hoe lager de uurprijs. 

Het is al mogelijk om vanaf € 19,– euro per uur bijles te krijgen.

Voor meer informatie over onze bijlespakketten en tarieven, klik dan hier

Voordelen van online bijles via Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  1. Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  2. Professionele begeleiding van onze online Bijlesdocenten.
  3. Is er geen klik met de Bijlesdocent, wij zoeken direct een nieuwe!
  4. U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  5. U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  6. De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van btw. Er wordt over de tarieven daarom geen btw gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van Online bijles voor het HBO.

Aanmelden voor online bijles

Vragen over online bijles?

Wilt u toch graag meer informatie hoe wij online bijles aanbieden, stel dan u vragen via de live chat of bel ons voor een persoonlijk gesprek gratis op 088 – 08 08 400.

Comments are closed.