Bijles in Leiden

In Leiden geven wij bijles: rekenen, taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, M&O, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Grieks, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Leiden staat bekend om de rijke geschiedenis, de oude binnenstad met grachten en monumentale gebouwen en hofjes. Maar ook om het onderwijs. Leiden heeft de oudste universiteit van Nederland en daarnaast nog vele andere onderwijsinstellingen.

Waar zo veel onderwijs is, is Bijlesleraar uiteraard ook. Voor degenen die net iets meer onderwijs nodig heeft dan dat wordt aangeboden op school. De docenten hebben kennis op lager onderwijs, voorgezet onderwijs of hoger onderwijs. Elk niveau heeft weer andere vakgebieden en de docenten spelen hier moeiteloos op in. Duits, Economie of juist rekenen, voor elk vak hebben wij een expert in dienst. Daarnaast geeft Bijlesleraar trainingen. Hulp bij schrijfvaardigheid of een faalangstreducatie training, voor meer trainingen klik hier.

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of training gaat; Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

De docent gaat aan de slag met uw zoon of dochter, dit kan bij u thuis worden gedaan of op een openbare locatie in de stad.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.