Bijles in Alkmaar

In Alkmaar geven wij bijles in: rekenen, taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, M&O, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Grieks, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde. Op de volgende niveau’s: basisonderwijs, MBO, HBO en Universiteit.

Alkmaar is een stad in de provincie Noord-Holland. De stad staat bekend als “De Kaasstad”. Alkmaar is opgedeeld in 8 wijken: Zuid, Oudorp, Overdie, West, Huiswaard/Vroonermeer, De Mare, Daalmeer/Koedijk en Centrum.

Verschillende soorten onderwijs

Als het gaat om onderwijs dan biedt Alkmaar de volgende soorten onderwijs aan: basis onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs.

Alkmaar heeft meer dan 35 basisscholen en ruim 14 middelbare scholen. Op al deze scholen zitten uiteraard veel leerlingen. Sommige van deze leerlingen zullen zo nu en dan wat extra ondersteuning nodig hebben bij bepaalde vakken. Bijlesleraar biedt deze ondersteuning aan in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding of het oefenen van cito toetsen.

Of het nu gaat om Wiskunde, scheikunde, of rekenen en taal of de eerder bovengenoemde vakken. De professionele docent van Bijlesleraar kan uw zoon of dochter hierbij helpen. Voor elk vak is er een vakkundige bijlesdocent beschikbaar.

Bijlessen en huiswerkbegeleiding op drie niveaus

Bijlesleraar geeft bijlessen en huiswerkbegeleiding op drie niveaus. Lager onderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs.

Persoonlijke intake

Of het nu gaat om bijles, huiswerkbegeleiding of om cito oefenen Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Bijles aan huis in Alkmaar

In Alkmaar bieden wij bijles aan huis aan. Tevens is het mogelijk om de bijlessen of huiswerkbegeleiding af te nemen op een openbare locatie indien dit gewenst is. Denk dan bijvoorbeeld aan de openbare bibliotheek.

Tarieven Bijlessen Alkmaar

Bij andere aanbieders worden er vaak verschillende tarieven gehanteerd voor bijles. Bij Bijlesleraar houden wij van eenvoud en vragen wij standaard € 25,– per uur. U kunt bij ons per direct opzeggen.

De voordelen van Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. En eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  • Professionele begeleiding vanuit onze Bijlesdocenten.
  • Is er geen klik met de Bijlesdocent, wij zoeken direct een nieuwe!
  • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
  • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van btw. Er wordt over de tarieven daarom ook geen btw berekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van bijles in de regio Alkmaar.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.