Bijles Engels in Leiden

Bijles nodig voor Engels in Leiden?

Bijlesleraar merkt dat leerlingen vaak moeite hebben met een onderdeel van de Engelse taal. Dus heeft uw zoon of dochter problemen met nieuwe woordjes aanleren of juist met het spreken van de taal. Wij zijn op elk vlak berekend en kan dan ook de juiste hulp aanbieden.

Docent Bijlesleraar

Onder andere in Leiden bieden wij deze unieke service aan. De service wordt aangeboden door onze competente docenten. De docenten hebben up-to-date vakkennis en they love their job. Ook krijgen zijn een interne training over effectief bijles geven.

Voordelen Bijlesleraar

Wij geven al bijles thuis of op locatie. Het inschrijven is gemakkelijk en zonder kosten. Het contract dat tot stand komt is per direct opzegbaar. Bijlesleraar wordt beoordeeld door haar klanten met een 7.8.

Locatie Bijlesleraar

De docent van Bijlesleraar bezoekt uw zoon of dochter thuis in Leiden op. De bijles vindt dus in vertrouwde omgeving plaats. Het kan natuurlijk zijn dat het niet mogelijk is dat de bijles thuis wordt gegeven. Indien dit het geval is, kan er gekeken worden naar een geschikte openbare locatie in de buurt.

Bijles nodig? Goede bijles nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.