Bijles in Amstelveen

In Amstelveen geven wij bijles: rekenen, taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, M&O, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Grieks, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Amstelveen is een stad dat qua inwoners aantallen nog volop aan het groeien is. De stad heeft nu een lager aantal jongeren dan het landelijke gemiddelde. Maar dat is aan het veranderen. Voor de jongeren die nu in Amstelveen wonen en naar school gaan is Bijlesleraar er ook.

Bijlesleraar geeft bijles, huiswerkbegeleiding of trainingen. Deze diensten worden aangeboden aan leerlingen op het lager onderwijs, het voorgezet onderwijs en zelfs aan studenten op het hoger onderwijs. Grieks, Latijn, Wiskunde of rekenen en taal, de docenten zijn overal in bekwaam.

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of training gaat; Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Bij leerlingen thuis helpt Bijlesleraar met de nodige vakken. Naar wens kunnen de lessen ook op een openbare locatie worden gegeven. Zoals in de Bibliotheek Amstelland op het Westwijkplein.

Direct aanmelden
contact opnemen

Ook in andere steden geven bij bijles. Zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Zaanstad en Haarlem.

Comments are closed.