Bijles Wiskunde door Bijlesleraar

Wij geven bijles in Wiskunde in de volgende steden: Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp/Nieuw Vennep, Leiden, Utrecht (Nieuwegein) en Zaanstad. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan goed zijn dat wij toch docenten hebben die u kunnen helpen!

Wiskunde komt voort uit het rekenen en de meetkunde, maar omvat veel meer dan dat. Een mooi vak maar ook moeilijk, uw zoon of dochter is dan ook zeker niet de enige die wat extra begeleiding/ extra uitleg hierin nodig heeft.

Bijlesleraar heeft docenten in dienst die elk goed zijn in een variant van wiskunde. Dus voor zowel wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C en Wiskunde D biedt Bijlesleraar ondersteuning aan. Wij bieden Wiskunde aan op MBO en HBO niveau.

De wiskundige docenten van Bijlesleraar

De docenten die wiskunde bijles geven zijn zowel vaktechnisch als inhoudelijk heel sterk. Alle docenten beschikken over didactische vaardigheden. Zij streven er naar om uw zoon of dochter met enthousiasme en geduld te begeleiden. Ook worden zij speciaal door Bijlesleraar getraind. Tijdens deze training staan verschillende doelen centraal. Het einddoel is een professionele, bekwame en vakkundige docent.

Persoonlijke intake

Of het nu om Wiskunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C of Wiskunde D gaat, Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Wiskunde Bijles aan huis

Wij beiden Wiskunde bijles aan huis aan. Tevens is het ook mogelijk om de bijlessen af te nemen op een openbare locatie indien dit gewenst is. Denk dan bijvoorbeeld aan de openbare bibliotheek.

Tarieven Bijles Wiskunde

Bij andere aanbieders worden er vaak verschillende tarieven gehanteerd voor bijles Bij Bijlesleraar houden wij van eenvoud en vragen wij standaard € 25,– per uur. U kunt bij ons ook per direct opzeggen.

Voordelen van bijles via Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. Eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
  • Is er geen klik met de Bijlesdocent, wij zoeken direct een nieuwe!
  • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
  • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van btw. Er wordt over de tarieven daarom geen btw gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van Wiskunde bijles in uw woonplaats.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.