Bijles Wiskunde

Bijles wiskunde volgen?

Wil je bijles wiskunde volgen? En wil je geen stress meer hebben tijdens examens of toetsen? Zoek dan niet verder! 

Bijlesleraar helpt je om je goed voor te bereiden, met de juiste bijlesdocent!

Direct aanmelden

Bijles Wiskunde op elk niveau!

Wiskunde komt voort uit het rekenen en de meetkunde, maar omvat veel meer dan dat. Een mooi en belangrijk vak, maar ook moeilijk. Uw zoon of dochter is dan ook zeker niet de enige die wat extra begeleiding/ extra uitleg hierin nodig heeft.

Bijlesleraar heeft docenten in dienst die elk goed zijn in een variant van wiskunde. Dus voor zowel Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C en Wiskunde D biedt Bijlesleraar ondersteuning aan. Wij bieden Wiskunde aan op MBO en HBO niveau. 

Direct aanmelden

Wat houdt bijles wiskunde precies in?

De docenten die wiskunde bijles geven zijn zowel vaktechnisch als inhoudelijk heel sterk. Alle docenten beschikken over didactische vaardigheden. Zij streven ernaar om uw zoon of dochter met enthousiasme en geduld te begeleiden. Ook worden zij speciaal door Bijlesleraar getraind. Tijdens deze training staan verschillende doelen centraal. Het einddoel is een professionele, bekwame en vakkundige docent.

Persoonlijke intake

Of het nu om Wiskunde, Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C of Wiskunde D gaat, Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Direct aanmelden

Wiskunde Bijles aan huis 

Wij bieden wiskunde bijles aan huis aan. Tevens is het ook mogelijk om de bijlessen af te nemen op een openbare locatie indien dit gewenst is. Denk dan bijvoorbeeld aan de openbare bibliotheek.

Inmiddels is Bijlesleraar landelijk actief, maar onderstaand een overzicht van de belangrijkste plaatsen waar wij bijles wiskunde geven:

Direct aanmelden

Online Bijles Wiskunde

Naast dat wij bijles wiskunde aan huis geven, bieden wij ook online bijles wiskunde aan. Het enige dat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer met een online video verbinding (internet) en je kan samen met je bijlesdocent aan de slag!

Tarieven Bijles Wiskunde

Voor het krijgen van bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij verschillende opties en tarieven aan. Hoe meer uren u afneemt, hoe lager de uurprijs. 

Het is al mogelijk om vanaf € 19,– euro per uur bijles te krijgen.

Voor meer informatie over onze bijlespakketten en tarieven, klik dan hier

Direct aanmelden

Voordelen van bijles via Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. Eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
  • Is er geen klik met de Bijlesdocent, dan zoeken wij direct een nieuwe Bijlesdocent!
  • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
  • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van BTW. Er wordt over de tarieven daarom geen BTW gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van bijles wiskunde.

Direct aanmelden

Vragen over bijles?

Wilt u toch graag meer weten over hoe wij bijles aan huis aanbieden of wat u moet doen om bijles te volgen, stel dan uw vragen via [email protected] of bel ons gratis op 088 – 08 08 400.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.