Bijles Duits in Haarlem

Bijles nodig voor Duits in Haarlem?

Haalt uw zoon of dochter regelmatig onvoldoendes voor het vak Duits. Hij of zij is echt niet de enige. Bijlesleraar ziet dat voor veel leerlingen in Duits een struikelblok is. Zo ook voor leerlingen in omgeving Haarlem. Om de onvoldoendes te veranderen in voldoendes gaan wij aan de slag met uw zoon of dochter om samen de Duitse taal helemaal eigen te maken.

Docent Bijlesleraar

Met een van onze in Haarlem werkzame docenten gaat de leerling aan de slag. De docent beschikt over veel Duitse kennis en een dosis enthousiasme en plezier. Bijlesleraar traint daarnaast al haar docenten op gebied van effectief bijles geven.

Voordelen Bijlesleraar

Geen inschrijfgeld, bijles thuis of op locatie, een klantbeoordeling van een 7.8 en tot slot een contract dat per direct opzegbaar is. Bij ons kan het.

Locatie Bijlesleraar

De docent zal voor de bijles naar uw zoon of dochter toe komen. De bijles zal bij u thuis in Haarlem plaatsvinden. Mocht dit geen mogelijkheid zijn, dan kan de docent met uw zoon of dochter aan de slag gaan op een openbare geschikte locatie in de buurt.

Bijles nodig? Goede bijles nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.