Citotoets training

Citotoets training zodat je met een gerust gevoel aan je Citotoets kan beginnen? Extra uitleg en oefening van de onderdelen die je moeilijk vindt?

Voor wie

Deze training is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8. De training wordt zowel individueel als groepsgewijs aangeboden.

Doel

Goede voorbereiding op de Citotoets, zodat je weet wat je te wachten staat, en je met een gerust gevoel aan de toets kan beginnen.

Duur

Afhankelijk van de intensiviteit en de leerachterstand kan worden bepaald hoeveel weken de training wordt ingezet.

De citotoets training

Bij de Cito training word je gericht geholpen bij de onderdelen die voor jou lastig zijn.

Plaatje Cyclus Bijlesleraar IIEerst wordt je kennis getest en daarna gezamenlijk besproken. Aan de hand van de uitkomst van de test wordt een werkplan opgesteld en volgt het oefenen van de stof waar je moeite mee hebt. Na het oefenen volgt weer een test. Deze cyclus herhaalt zich totdat je voldoende kennis hebt om de Citotoets met vertrouwen te gaan maken.

Bij het oefenen word je vertrouwd gemaakt met de manier van vragen stellen. Je wordt vaardig gemaakt in het snel en foutloos werken. De Citotoets is best wel spannend, daarom wordt er ook geleerd hoe je de spanning af kan laten nemen door bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen. Je krijgt ook tips om geconcentreerd te kunnen blijven voor een langere tijd.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.