Huiswerkbegeleiding

Huiswerk maken is niet altijd even makkelijk of leuk. Ook kan het thuis strijd opleveren tussen jou en je ouders.

Met huiswerkbegeleiding kun je na schooltijd leren en je huiswerk maken in een rustige en prettige omgeving. Aan het eind van de middag heb je meestal je huiswerk al af. Dan heb je daarna alle tijd je eigen ding te doen.

De juiste hulp

De docent(en) helpen jou, in kleine groepen, op een leuke, stimulerende en activerende manier die bij jou past. Ze leren je hoe je je schoolwerk beter kunt lerenplannenstructureren,samenvatten en je agenda te gebruiken. Ook kijkt de docent je huiswerk na en kan je overhoord worden. We werken samen met je ouders en eventueel met je docent(en) van school om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Ook biedt Bijlesleraar aan het begin van het nieuwe schooljaarworkshops aan, zodat je een extra goede start maakt.

Hoe vaak en waar

De huiswerkbegeleiding is vanaf 1 keer per week, en wordt gegeven bij jou op school of op een van de locaties van bijlesleraar.

Combineren

Huiswerkbegeleiding is te combineren met individuele bijles en/of persoonlijke trainingen.

Hoe gaan we te werk

Tijdens de intake wordt, met jou en je ouder(s), een persoonlijkwerkplan opgesteld. We vragen zonodig je docent van school om advies.

De docenten maken wekelijks een verslag van je voortgang. Zo blijven je ouders op de hoogte van je vorderingen. Tussentijds evalueren we met jou en je ouder(s) de voortgang

Voor tarieven klik hier.

Voor direct aanmelden klik hier.

contact opnemen

Comments are closed.