Bijles Rekenen in Haarlem

Bijles nodig voor rekenen in Haarlem?

Breuken, optel- of juist aftreksommetjes. Uw zoon of dochter heeft het niet gemakkelijk op de basisschool. Rekenen is voor veel kinderen dan ook een struikelblok. Bijlesleraar brengt hier graag verandering in. Samen met uw zoon of dochter gaan wij aan de slag om rekenen weer wat makkelijker te maken. Dit doen we middels eigen rekenmateriaal!

Docent Bijlesleraar

Dit wordt gedaan door een van onze enthousiaste docenten die werkzaam is in regio Haarlem. Alle docenten zijn competent op het vakgebied rekenen. De docenten hebben de training effectief bijles geven gevolgd. Daarnaast beschikken zij over didactische vaardigheden.

Voordelen Bijlesleraar

Bijles voor rekenen? Dit kan bij ons, thuis of op locatie. U meldt zich hiervoor zonder kosten aan. Het contract is altijd direct opzegbaar. Klanten geven ons en onze docenten een 8.7.

Locatie Bijlesleraar

De rekenbijles wordt bij uw zoon of dochter thuis gehouden. Mocht dit geen mogelijkheid zijn voor u, dan kijken we naar een alternatief in overleg met u. De locatie waar bijles wordt gevenkan dan bijvoorbeeld een openbare bibliotheek zijn.

Bijles nodig? Goede bijles nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.