Bijles Rekenen door Bijlesleraar

Bijles gezocht in de Randtad? Wij zijn actief in de volgende steden: Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp/Nieuw Vennep, Leiden, Utrecht (Nieuwegein) en Zaanstad. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem contact met ons op. Het kan goed zijn dat Bijlesleraar toch docenten heeft die u kunnen helpen!

Op de basisschool wordt het fundament neergelegd voor de verdere schoolcarrière. Het is dan ook van cruciaal belang om problemen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken. Bijlesleraar begrijpt dit en helpt u als u op zoek bent naar bijles.

Bijles gezocht?

Het vak rekenen draait om getallen, sommetjes en uitrekenen maar ook om het begrijpen van wat er gevraagd wordt. Dit kan bij een leerling voor problemen zorgen. Persoonlijke aandacht van een expert kan uw zoon of dochter al heel erg helpen. Extra uitleg of wat meer oefenen zijn ook oplossingen. Wij bieden we het aan. Er wordt aan de voorhand gekeken waar uw zoon of dochter moeite mee heeft, hierdoor kunnen wij op maat ondersteuning aanbieden.

Lesmateriaal Bijlesleraar

Nooit meer moeite met de tafels, aftreksommetjes, breuken of een van de andere rekenkundige sommetjes, daar streven we samen met uw zoon of dochter naar bij Bijlesleraar. Dit doen we door middel van eigen lesmateriaal. Het materiaal dat wij gebruiken sluit aan op het materiaal dat op basisscholen wordt gebruikt.

De rekenwonders van Bijlesleraar

Alle docenten van Bijlesleraar zijn volledig op de hoogte van de benodigde vakkennis daarnaast beschikken zij over didactische eigenschappen en vooral ook veel enthousiasme.

Speciaal voor ondersteuning op lager onderwijs heeft Bijlesleraar docenten in dienst die de PABO volgen. Deze docenten komen dagelijks tijdens de opleiding in aanraking met kinderen uit het basisonderwijs en ook zijn zij erg actief bezig met de stof. Daarnaast worden ze getraind door ons op het gebied: effectief bijles geven.

Voor alle basisschoolleerlingen die binnenkort de Cito-toets moeten maken, bieden wij ook een Cito training aan!

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.