Bijles Engels

Bijles Engels volgen?

Wil jij bijles Engels volgen? En wil je geen stress meer hebben tijdens examens of toetsen? Zoek dan niet verder!

Bijlesleraar helpt je om je goed voor te bereiden, met de juiste bijlesdocent! 

Direct aanmelden

Bijles Engels op elke niveau!

Wij bieden bijles Engels aan op MBO en HBO niveau. 

Op de middelbare school is Engels één van de drie kernvakken, naast wiskunde en Nederlands.

Engels, is een wereldtaal. Het is daarom prettig als uw zoon of dochter hier geen problemen mee heeft. Is dat op het moment anders? En kan uw zoon of dochter wel wat hulp gebruiken bij de grammatica, luister-, spreek- of juist leesvaardigheid? Dan is Bijles Engels iets voor uw zoon of dochter.

Door te starten met bijles Engels zal je geen stress meer ervaren en meer zelfvertrouwen krijgen als je weer tentamens of examens moet doen

Direct aanmelden

Wat houdt bijles Engels precies in?

Alle docenten zijn geschikt en enthousiast in het overbrengen van en helpen bij de theorie. Per leerling koppelen wij een docent waarvan wij verwachten dat dit een match is om de beste Engelse bijles te geven. Hierdoor krijgt uw zoon of dochter een vertrouwde docent en ondersteuning op maat. Daarnaast is een effectieve bijles dankzij onze training ook gegarandeerd.

Persoonlijke intake

Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Engels Bijles aan huis 

Wij beiden Engels bijles aan huis aan. Tevens is het ook mogelijk om de bijlessen af te nemen op een openbare locatie indien dit gewenst is. Denk dan bijvoorbeeld aan de openbare bibliotheek.

Inmiddels is Bijlesleraar landelijk actief, maar onderstaande een overzicht van de belangrijkste plaatsen waar wij bijles Engels geven:

Direct aanmelden

Online Bijles

Naast dat wij bijles Engels aan huis geven, bieden wij ook online bijles Engels aan. Het enige dat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer met een online video verbinding (internet) en dan kan je samen met jouw bijlesdocent aan de slag!

Direct aanmelden

Tarieven Bijles

Voor het krijgen van bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij verschillende opties en tarieven aan. Hoe meer uren u afneemt, hoe lager de uurprijs. 

Het is al mogelijk om vanaf € 19,– euro per uur bijles te krijgen.

Voor meer informatie over onze bijlespakketten en tarieven, klik dan hier

Voordelen van bijles via Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. Eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
  • Is er geen klik met de Bijlesdocent, dan zoeken wij direct een nieuwe!
  • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
  • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van BTW. Er wordt over de tarieven daarom geen BTW gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van bijles.

Direct aanmelden

Vragen over bijles?

Wilt u toch graag meer weten hoe wij bijles Engels aanbieden of wat u moet doen om bijles te volgen, stel dan uw vragen via [email protected] of bel ons gratis op 088 – 08 08 400.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.