Bijles in Utrecht

In Utrecht geven wij bijles: rekenen, taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, M&O, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Grieks, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Utrecht is een belangrijke stad op het gebied van onderwijs. De universiteit van Utrecht is de grootste van Nederland en wordt zowel nationaal als internationaal als een van de betere universiteiten beschouwd. Naast de hogere onderwijsinstelling zijn ook de middelbare- en basisscholen goed vertegenwoordigd in Utrecht.

Bijlesleraar helpt leerlingen die op het lager, voorgezet of hoger onderwijs zitten. Per onderwijs niveau krijgt uw zoon of dochter uiteraard andere vakken. Lager onderwijs richt zich op Rekenen en Taal terwijl het voorgezet onderwijs zich uitbreidt tot Wiskunde, Nederlands en andere vakgebieden. Naast de bijlessen en begeleiding helpen wij ook leerlingen doormiddel van trainingen zoals hulp bij schrijfproblemen of faalangstreductie training.

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of training gaat; Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Bijlesleraar kan in deze stad dan ook niet ontbreken. Maar niet alleen in Utrecht zijn wij actief, ook in Nieuwegein zijn wij beschikbaar. In deze regio zijn we aanwezig en de lessen worden dan ook thuis of op een openbare locatie gegeven. Zoals in de Bibliotheek Wijk bij Duurstede, een van de vele bibliotheek locaties van Bibliotheek Z-O-U-T.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.