Bijles in Haarlem

In Haarlem geven wij bijles: rekenen, taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, M&O, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Grieks, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. En komt met het aantal inwoners als tweede stad, na Amsterdam, van Noord-Holland. Naast de basisscholen, middelbaar onderwijs heeft Haarlem ook twee scholen voor hoger onderwijs. Op al deze scholen zitten uiteraard veel leerlingen. Sommigen zullen zo nu en dan wat extra ondersteuning nodig hebben bij bepaalde vakken. Bijlesleraar biedt deze ondersteuning.

Geschiedenis, Frans of rekenen en taal. De professionele docent van Bijlesleraar kan uw zoon of dochter hierbij helpen. Voor elk vak is er een vakkundige docent beschikbaar.

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of training gaat; Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Bij de leerling thuis kan bijles of huiswerkbegeleiding worden gegeven. Of de docent werkt samen met uw zoon of dochter nog wat langer door op school! Maar als het beter uitkomt kunnen zij ook samen op een openbare locatie in Haarlem aan de slag gaan.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.