Bijles Haarlem

Bijles in Haarlem volgen? 

In Haarlem bieden wij op verschillende niveaus bijles en huiswerkbegeleiding aan. Of het nu gaat om basisschool, middelbare beroepsonderwijs, MBO of HBO!

We doen dat via persoonlijke begeleiding, aan huis, in een openbare locatie of online. We denken graag met u mee, hoe we in Haarlem een bijles pakket kunnen aanbieden die aansluit bij uw wensen. 

Direct aanmelden

Welke vakken Bijles?

Geschiedenis, Frans of rekenen en taal. De professionele docent van Bijlesleraar kan uw zoon of dochter hierbij helpen. Voor elk vak is er een vakkundige docent beschikbaar.

Onderstaand een overzicht van de vakken die wij aanbieden:

Direct aanmelden

Bijles, huiswerkbegeleiding of training

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of training gaat; Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Bij de leerling thuis kan bijles of huiswerkbegeleiding worden gegeven. Of de docent werkt samen met uw zoon of dochter nog wat langer door op school! Maar als het beter uitkomt kunnen zij ook samen op een openbare locatie in Haarlem aan de slag gaan. Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden om online de bijles te volgen.

Direct aanmelden

Tarieven Bijles Haarlem

Je vraagt je wellicht af, wat is de gemiddelde prijs om Bijles te krijgen in Haarlem? 

Voor het krijgen van bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij verschillende opties en tarieven aan. Hoe meer uren u afneemt, hoe lager de uurprijs.

Het is al mogelijk om vanaf € 19,– euro per uur bijles te krijgen.

Voor meer informatie over onze bijlespakketten en tarieven, klik dan hier

Voordelen van bijles via Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. Eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

 • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
 • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
 • Is er geen klik met de Bijlesdocent, wij zoeken direct een nieuwe!
 • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
 • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
 • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
 • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van btw. Er wordt over de tarieven daarom geen btw gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van bijles in Haarlem.

Direct aanmelden

Haarlem en onderwijs

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. En komt met het aantal inwoners als tweede stad, na Amsterdam, van Noord-Holland. Naast de basisscholen, middelbaar onderwijs heeft Haarlem ook twee scholen voor hoger onderwijs. Op al deze scholen zitten uiteraard veel leerlingen. Sommigen zullen zo nu en dan wat extra ondersteuning nodig hebben bij bepaalde vakken. Bijlesleraar biedt deze ondersteuning.

Direct aanmelden

Bijles in de regio Haarlem

De gemeente Haarlem kent 5 stadsdelen:

 • Centrum
 • Zuid-West
 • Oost
 • Noord
 • Schalkwijk

Wij bieden door heel Nederland bijles aan, dus ook in de omgeving van Haarlem. Zoals bijvoorbeeld Haarlemmermeer, Bloemendaal, Haarlemmerliede, Heemstede, Vijfhuizen of Spaarndam! 

Vragen over Bijles in Haarlem?

Wilt u toch graag meer weten hoe wij bijles in Haarlem aanbieden of wat u moet doen om bijles in Haarlem te volgen, stel dan uw vragen via de live chat of bel ons gratis op 088 – 08 08 400.

Direct aanmelden
contact opnemen

 

Comments are closed.