Bijles aan huis

Bijles aan huis

Bijles aan huis voor elk niveau!

Ben je op zoek naar bijles aan huis? Dan ben je bij Bijlesleraar.nl aan het juiste adres! Of het nu gaat om basisschool, middelbare beroepsonderwijs, MBO of HBO!

Bij de leerling thuis kan bijles of huiswerkbegeleiding worden gegeven. Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden om online de bijles te volgen. Er is van alles mogelijk in overleg. 

 

Welke vakken Bijles?

Bij Bijlesleraar.nl geven wij bijles aan huis in verschillende vakken, zoals wiskunde, Frans, Economie en Taal. De professionele docent van Bijlesleraar kan uw zoon of dochter hierbij helpen. Voor elk vak is er een vakkundige docent beschikbaar.

We doen dat via persoonlijke begeleiding aan huis of online. We denken graag met u mee, hoe we in een bijles pakket kunnen aanbieden die aansluit bij uw wensen.

Onderstaand een overzicht van de vakken die wij aanbieden:

Direct aanmelden

Bijles aan huis in elke stad

Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Daarnaast bieden wij Bijles aan huis aan in veel verschillende steden:

Waarom bijles aan huis?

Je loopt steeds weer tegen dezelfde vakken aan. Concentreren thuis lukt niet, je hebt stress en er zijn zoveel andere leuke dingen om te doen in in plaats van huiswerk maken…Je hebt ondersteuning nodig. Geen grote klassikale groepen, maar echte individuele begeleiding, afgestemd op datgene waar JIJ tegenaan loopt! 

Zoek niet verder. Wij hebben de beste begeleiders in huis, en zij zullen er alles aan doen dat jij nu eindelijk dat ene rottige vak kunt bijspijkeren. Bijles aan huis kan het verschil maken tussen wel of niet overgaan, jouw examens behalen en genieten van die welverdiende vakantie! 

Bijles aan huis kan ook helpen bij een andere manier van studeren en plannen, wanneer je bijvoorbeeld de overstap hebt gemaakt van de middelbare school naar MBO of HBO. Vaak is dit voor leerlingen een grote stap en een enorm verschil in de manier van leren en je werk voorbereiden. 

Twijfel niet langer en schrijf je in. Je zult er geen spijt van krijgen!

Direct aanmelden

Bijles, huiswerkbegeleiding of training

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of training gaat; Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. 

Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerkplan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Direct aanmelden

Voordelen van Bijles aan huis

De Bijles wordt afgestemd op precies dat stuk, waar jij moeite mee hebt. Of dat nu om planning gaat, om moeite met het begrijpen en verwerken van bepaalde lesstof of net dat specifieke vak dat zo lastig te volgen is. Je hoeft het niet meer alleen te doen. En dat helpt!

Tarieven Bijles aan huis

Je vraagt je wellicht af, wat is de gemiddelde prijs om Bijles aan huis te krijgen?

Bij Bijlesleraar houden wij van eenvoud en vragen wij standaard € 25,– per uur. U kunt bij ons ook per direct opzeggen.

Voordelen van bijles aan huis via Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. Eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
  • Is er geen klik met de Bijlesdocent, dan zoeken wij direct een nieuwe Bijlesdocent!
  • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
  • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van btw. Er wordt over de tarieven daarom geen btw gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intakegesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van Bijles aan huis.

Direct aanmelden

Vragen over Bijles aan huis?

Wilt u toch graag meer weten hoe wij bijles aan huis aanbieden of wat u moet doen om bijles te volgen, stel dan uw vragen via [email protected] of bel ons gratis op 088 – 08 08 400.

 

Bekijk de video over Bijles aan huis

Comments are closed.