Bijles voor het MBO

Bijles MBO

Bijles MBO nodig? Bijlesleraar richt zich voornamelijk op het lager en middelbaar onderwijs maar ook op het MBO-niveau kunnen wij helpen met Bijles MBO!

Studenten van het MBO kunnen tijdens de studie tegen problemen aanlopen. Deze problemen kunnen studie specifiek zijn of het kan liggen aan ontbrekende studievaardigheden zoals planning en structureren. Bij alle gevallen kan Bijlesleraar uitkomst bieden.

Wij bieden bijles aan voor veel vakken. Denk onder andere aan Wiskunde, Engels, Duits, Biologie en Economie.

De MBO docenten van Bijlesleraar

Voor de student wordt er een docent gezocht die dezelfde of een overeenkomende studie volgt of heeft gevolgd. Zodat het niveau en de kennis aansluit op datgene wat de student nodig heeft. Voorafgaand starten wij altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op deze manier krijg jij alle informatie die je nodig hebt. Zo kun jij direct starten met bijles voor het MBO.

Kennismaking Bijles MBO

Tijdens het kennismakingsgesprek kijk je samen met de docent wat je wensen en verwachtingen zijn. Jullie maken dan samen afspraken over de te behalen doelen en aandachtspunten. De ondersteuning is individueel en is erop gericht om snel de probleemgebieden aan te pakken! Dus ook met Bijles voor het MBO.

Direct aanmelden
contact opnemen

Ook voor bijles voor het HBO en bijles voor de basisschool zit je bij ons goed.

Comments are closed.