Bijles voor de basisschool

Bijles Basisschool

Bijles Basisschool nodig? Wij bieden ook bijles voor leerlingen van de basisschool aan. Dit kan voor zowel begrijpend lezen, spelling en rekenen. Bent u op zoek naar bijles voor uw zoon of dochter op de basisschool dan kunnen wij u helpen.

Wij bieden bijles voor verschillende vakken aan. Maak een keuze voor een vak.

Op de basisschool kunnen kinderen veel baat hebben bij het volgen van bijles als zij moeite hebben met rekenen, begrijpend lezen of spelling.

Via persoonlijke begeleiding, bijles aan huis en online bijles geven wij 1-op 1 bijles. 

Heeft uw kind op de basisschool moeite met de CITO toetsen, dan helpen wij graag. Wij oefenen dan samen met uw kind de CITO toetsen, met name de vraagstelling die tijdens de CITO toetsen gehanteerd worden.

We denken graag met u mee, samen kijken we dan hoe wij een een bijlespakket op basisschool niveau kunnen aanbieden die aansluit bij uw wensen. 

Direct aanmelden

Op deze pagina vertellen wij je graag meer over:

 • Wat houdt bijles op basisschool niveau in?
 • In welke plaatsen bieden wij bijles aan?
 • Wat kost bijles per uur?
 • Voordelen Bijlesleraar?
 • Docenten Bijlesleraar?
 • Locatie bijles?
 • Welke diensten biedt Bijlesleraar nog meer aan?

Wat houdt bijles op basisschool niveau in?

Bijles is een vorm van één op één begeleiding. Uw kind krijgt individuele hulp die toegespitst is op het probleemgebied van het kind. Bijles voor basisschool duurt in principe een uur, maar als de leerling en de bijlesdocent kiezen om langer te werken, dan is dat ook mogelijk. Voor de concentratie adviseren wij maximaal1,5 uur bijles per week af te nemen.

Elk kind heeft haar of zijn eigen ondersteuning nodig.

Bijlesleraar vindt het belangrijk dat zowel uw zoon of dochter en de bijlesdocent zich prettig voelen. Daarom starten we altijd met een  kennismakingsgesprek tussen uw kind en docent en wordt er extra tijd besteed aan het matchen van leerling en de docent.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er gestart met een persoonlijke intake waarna een plan van aanpak wordt opgesteld. Dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig bijgesteld. Op deze manier streeft Bijlesleraar er naar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken.

Bijlesleraar heeft als doel dat leerlingen zich veilig en goed voelen. Bijles moet niet als verplichting gezien worden maar meer als een vrijwillig hulpmiddel.

Direct aanmelden

In welke plaatsen bieden wij bijles op basisschool niveau aan?

Wij bieden onze dienstverlening aan door heel Nederland, maar onderstaand tref je een overzicht van de bekende plaatsen waar wij momenteel bijles geven.

Amsterdam Alkmaar Haarlem
Utrecht Rotterdam Den Haag
Tilburg Breda Nijmegen
Groningen Utrecht Hoofddorp
Zaanstad Zoetermeer Amstelveen
Amersfoort Nieuwegein Almere

 Mocht jouw woonplaats er niet tussen staan, geen probleem vul dan evengoed het aanmeldformulier in.Wij gaan dan direct op zoek, in ons bestand met meer dan 300 bijlesdocenten, naar een docent bij jouw in de buurt.

Wat kost bijles per uur?

Voor het krijgen van bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij verschillende opties en tarieven aan. Hoe meer uren u afneemt, hoe lager de uurprijs.

Het is al mogelijk om vanaf € 19,– euro per uur bijles te krijgen.

Voor meer informatie over onze bijlespakketten en tarieven, klik dan hier

Als je bij ons bijles afneemt, krijg je elke maand een overzicht van de afgenomen uren, ben jij akkoord met het urenoverzicht, dan pas starten wij met de incasso voor de afgenomen uren.

Voordelen Bijlesleraar

Klanten beoordelen onze diensten met een 8,7. Wij behouden dit mooie cijfer graag en bieden onze klanten de volgende voordelen: bijles thuis, online of op een locatie, geen inschrijfkosten en een contract dat direct opzegbaar is.

Eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

 • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
 • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
 • Is er geen klik met de Bijlesdocent, wij zoeken direct een nieuwe!
 • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
 • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
 • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
 • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van btw. Er wordt over de tarieven daarom geen btw gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van bijles. 

Direct aanmelden

Docenten Bijlesleraar

De hulp wordt door onze ervaren bijlesdocenten aangeboden. Onze docenten hebben veel reken- en taal kennis en kunnen uw zoon of dochter dan ook de juiste tips geven. Daarnaast hebben zij allen een eigen ontwikkelde training gevolgd. Hierbij staat effectief bijles voor de basisschool centraal.

Locatie bijles

De leerlingen krijgen thuis in vertrouwde omgeving bijles. Indien de docent niet thuis ontvangen kan worden, kan de bijles in overleg op een openbare locatie plaatsvinden

Welke diensten biedt Bijlesleraar nog meer aan?

Naast het aanbieden van bijles in de vorm van online bijles, bijles aan huis en huiswerkbegeleiding bieden wij ook ondersteuning aan bij het oefenen, trainen en voorbereiden van CITO Toetsen. Heb jij of je kind moeite met leren en plannen, dan hebben wij een speciale plan van aanpak op basis van het “leren plannen, leren methode“. Loop je te worstelen met je scriptie en wil je graag begeleiding hierbij, dan helpen onze bijlesdocenten je graag bij het opstellen van je scriptie.

Wil je graag nog meer informatie hoe wij onze diensten aanbieden, mail dan jouw vragen naar [email protected] of bel ons voor een persoonlijk gesprek gratis op 088 – 08 08 400.

Heb je geen vragen meer, meld je dan direct aan via het aanmeldformulier.

Direct aanmelden

Comments are closed.