Bijles in Zaanstad

In Zaanstad geven wij bijles: rekenen, taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, M&O, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Grieks, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Bijles Zaanstad nodig? Bijlesleraar biedt zijn diensten ook in Zaanstad (Noord-Holland) aan. Het is een samenvoeging van de gemeenten: Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. Naast het onderwijs dat in Zaanstad wordt aangeboden kan het voorkomen dat uw zoon of dochter extra hulp of ondersteuning nodig heeft. Wij kunnen hierbij helpen. Een samenvoeging van onderwijs op school en hulp van ons zal zorgen voor succes.

Bijlesleraar biedt bijles, huiswerkbegeleiding en verscheidende trainingen aan. De bijlessen en begeleiding worden gegeven door vakbekwame docenten. Op het vakgebied van lager onderwijs, voorgezet onderwijs en hoger onderwijs. Wiskunde, Scheikunde of Nederlands, wij weten er raad mee!

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of training gaat; Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Bijles Zaanstad

Zaanstad is een groot gebied waar wij actief zijn, de lessen worden daarom aan huisBijles Zaanstadgegeven of een openbare locatie bij u in de buurt!

 

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.