Bijles Nederlands door Bijlesleraar

Bijles Nederlands volgen?

Wil jij bijles Nederlands volgen? En wil je geen stress meer hebben tijdens examens of toetsen? Zoek dan niet verder! Bijlesleraar helpt je om je goed voor te bereiden, met de juiste bijlesdocent!

Direct aanmelden

Bijles Nederlands op elk niveau

Wij bieden bijles Nederlands aan op MBO en HBO niveau. Voor basisschool niveau bieden wij bijles aan voor begrijpend lezen, spelling en het oefenen van CITO toetsen.

Op de middelbare school is Nederlands één van de drie kernvakken, naast wiskunde en Engels.

Op de basisschool wordt je al de basis bijgebracht via begrijpend lezen en spelling, maar toch ervaren veel leerlingen nog steeds problemen met Nederlands. Ook op de middelbare school, waar Nederlands de voertaal is, hebben de studenten moeite met het schrijven van formele brieven en het maken van tentamens. Maar niet alleen op school, maar ook tijdens je werk of in je privéleven is het goed schrijven en spreken van de Nederlandse taal zeer relevant. 

Door te starten met bijles Nederlands zal je geen stress meer ervaren en meer zelfvertrouwen krijgen als je weer tentamens of examens moet doen

Direct aanmelden

Wat houdt bijles Nederlands precies in?

De docenten die Nederlands bijles geven zijn zowel vaktechnisch als inhoudelijk heel sterk. Alle docenten beschikken over didactische vaardigheden. Zij streven er naar om uw zoon of dochter met enthousiasme en geduld te begeleiden. Ook worden zij speciaal door Bijlesleraar getraind. Tijdens deze training staan verschillende doelen centraal. Het einddoel is een professionele, bekwame en vakkundige docent.

Persoonlijke intake

Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Nederlands Bijles aan huis 

Wij bieden Nederlands bijles aan huis aan. Tevens is het ook mogelijk om de bijlessen af te nemen op een openbare locatie indien dit gewenst is. Denk dan bijvoorbeeld aan de openbare bibliotheek.

Inmiddels is Bijlesleraar landelijk actief, maar onderstaand een overzicht van de belangrijkste plaatsen waar wij bijles Nederlands geven:

Direct aanmelden

Online Bijles

Naast dat wij bijles Nederlands aan huis geven, bieden wij ook online bijles Nederlands aan. Het enige dat je nodig hebt voor online bijlessen is een computer met een online video verbinding (internet) en je kan samen met je bijlesdocent aan de slag.

Direct aanmelden

Tarieven Bijles

Voor het krijgen van bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij verschillende opties en tarieven aan. Hoe meer uren u afneemt, hoe lager de uurprijs. 

Het is al mogelijk om vanaf € 19,– euro per uur bijles te krijgen.

Voor meer informatie over onze bijlespakketten en tarieven, klik dan hier

Direct aanmelden

Voordelen van bijles via Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. Eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
  • Is er geen klik met de Bijlesdocent, dan zoeken wij direct een nieuwe Bijlesdocent!
  • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
  • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van BTW. Er wordt over de tarieven daarom geen BTW gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intakegesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van bijles.

Vragen over bijles Nederlands?

Wilt u toch graag meer weten over hoe wij bijles Nederlands aanbieden of wat u moet doen om bijles te volgen, stel dan uw vragen via [email protected] of bel ons gratis op 088 – 08 08 400.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.