Bijles taal door Bijlesleraar

Wij zijn actief in de volgende steden: Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp/Nieuw Vennep, Leiden, Utrecht (Nieuwegein) en Zaanstad. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem contact met ons op. Het kan goed zijn dat Bijlesleraar toch docenten heeft die u kunnen helpen!

Het vak taal is een vak met veel relevantie. Voornamelijk op de basisschool is het van belang dat taal goed begrepen wordt door uw zoon of dochter, om zo problemen in de toekomst te voorkomen.

Het vak taal bestaat uit verschillende onderdelen; mondeling taalvaardigheid, schrijven, lezen en begrippen en taalverzorging. Elk onderdeel heeft zo zijn eigen valkuilen. Het kan zijn dat uw zoon of dochter met het ene onderdeel totaal geen moeite heeft maar met het andere onderdeel juist extreem veel.

Bijlesleraar kijkt naar elk kind persoonlijk. Wat heeft hij of zij nodig qua ondersteuning. Wij streven ernaar om met behulp van extra hulp een goed fundament te leggen voor de toekomst als het gaat om taal.

Lesmateriaal Bijlesleraar

De ondersteuning wordt gegeven aan de hand van eigen materiaal. Inhoudelijk komt de stof uiteraard overeen met datgene dat leerlingen op school krijgen. Het materiaal heeft zich dan ook in voorgaande jaren bewezen tot succes.

De Taalkundige docenten van Bijlesleraar

De docenten van Bijlesleraar beschikken over de juist vakinhoudelijke kennis. Daarnaast zijn zij enthousiast en hebben zij de correcte didactische vaardigheden.

Ook heeft Bijlesleraar studenten van de PABO in dienst. Deze studenten zijn dagelijks bezig met het basisonderwijs en kunnen uw zoon of dochter dan ook perfect ondersteunen. De docenten zijn alle getraind op het geven van effectieve taalbijlessen.

Aan het eind van de basisschoolperiode is het tijd voor de Cito-toets. Heeft uw zoon of dochter hiervoor nog extra ondersteuning nodig? Bijlesleraar biedt de Cito training aan!

Waar is Bijlesleraar te vinden? In Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp/Nieuw Vennep, Zaanstad, Haarlem, Utrecht (Nieuwegein), Almere en Leiden. Staat uw stad er niet tussen? Neem contact met ons op? Onze docenten komen namelijk in meer steden.

Bijles nodig? Goede bijles nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.