Bijles in Rotterdam

In Rotterdam geven wij bijles in: rekenen, taal, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, M&O, Engels, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Grieks, biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.

Rotterdam staat bekend om zijn haven. De haven van Rotterdam is inmiddels niet meer de grootste ter wereld, maar met zijn 40 km gestrekte oppervlakte zeker nog een van de belangrijkste in heel Europa. Gelegen in Zuid-Holland aan de 2 bekende rivieren de Rijn en de Maas. Rotterdam telt zo’n 1,2 miljoen inwoners.

Verschillende soorten onderwijs

Als het gaat om onderwijs dan biedt Rotterdam de volgende soorten onderwijs aan: basis onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger beroepsonderwijs en zelfs internationaal onderwijs.

Rotterdam heeft meer dan 192 basisscholen en ruim 89 middelbare scholen. Op al deze scholen zitten uiteraard veel leerlingen. Sommige van deze leerlingen zullen zo nu en dan wat extra ondersteuning nodig hebben bij bepaalde vakken. Bijlesleraar biedt deze ondersteuning in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding of het oefenen van cito toetsen.
Of het nou gaat om Wiskunde, scheikunde, rekenen of taal of alle eerdere bovengenoemde vakken, de professionele docent van Bijlesleraar kan uw zoon of dochter hierbij helpen. Voor elk vak is er een vakkundige bijlesdocent beschikbaar.

Bijlessen en huiswerkbegeleiding op drie niveaus

Bijlesleraar geeft bijlessen en huiswerkbegeleiding op drie niveaus: Lager onderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs.

Persoonlijke intake

Of het nu om bijles, huiswerkbegeleiding of om cito oefenen gaat, Bijlesleraar streeft ernaar om de leerlingen en docenten op een zo effectief mogelijke manier samen te laten werken. Om dit tot stand te brengen besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke ‘intake’ wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt.

Bijles aan huis in Rotterdam

In Rotterdam bieden wij bijles aan huis aan. Tevens is het ook mogelijk om de bijlessen of huiswerkbegeleiding af te nemen op een openbare locatie indien dit gewenst is. Denk dan aan bijvoorbeeld de openbare bibliotheek.

Tarieven Bijlessen Rotterdam

Bij andere aanbieders worden er vaak verschillende tarieven gehanteerd voor bijles. Bij Bijlesleraar houden wij van eenvoud en vragen wij standaard € 25,– per uur. Ook kunt bij ons op elk moment per direct opzeggen.

Voordelen van Bijlesleraar:

Wij hanteren geen inschrijf- of zoekkosten. En eventuele reiskosten dienen altijd eerst door u goedgekeurd te worden.

Geen verrassingen, geen contracten en altijd direct opzegbaar.

Wat kunt u van Bijlesleraar.nl verwachten:

  • Aanmelden is Kosteloos en Vrijblijvend.
  • Professionele begeleiding van onze Bijlesdocenten.
  • Is er geen klik met de Bijlesdocent, wij zoeken direct een nieuwe!
  • Individuele begeleiding aan huis of in een nader door u te bepalen (openbare) locatie, denk bijvoorbeeld aan een Bibliotheek.
  • U ontvangt van ons elke maand een urenoverzicht met het aantal uren dat u heeft afgenomen. Bij akkoord, brengen wij deze uren in rekening.
  • U hoeft bij ons geen urenpakket aan te schaffen.
  • De werkzaamheden van Bijlesleraar.nl zijn vrijgesteld van btw. Er wordt over de tarieven geen btw gerekend.

Bij interesse kunt u zich direct aanmelden voor een eerste intake gesprek. Wij helpen u graag verder met het verzorgen van bijles in de regio Rotterdam.

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.