Bijles Engels in Amsterdam

Bijles nodig voor Engels in Amsterdam?

Amsterdam is een van de steden waar veel toeristen komen en waar je regelmatig wordt aangesproken in het Engels. Sommige leerlingen zullen vlekkeloos in het Engels iets uitleggen, andere leerlingen vinden dit lastig. Bijlesleraar geeft extra ondersteuning in het vak Engels, met het spreken maar ook met het schrijven van de taal.

Docent Bijlesleraar

De docenten voor Bijles Engels in Amsterdam voelen zich op elk gebied thuis. The present simple, the present continuous of the present perfect simple, laat het maar aan onze docenten over om uw zoon of dochter hierbij te helpen. De docent is vakbekwaam en professioneel. Bijlesleraar traint daarnaast haar docent met als hoofddoel het aanleren van effectief bijles geven.

Voordelen Bijlesleraar

Een 7.8, dat is het cijfer dat Bijlesleraar van haar klanten krijgt. Voordelen die hierbij meespelen zijn: het kosteloos aanmelden voor bijles v.a. €15,- en het per direct afzegbare contract.

Locatie Bijles Engels Amsterdam

Onze bedrijfslocatie is in Amsterdam-West, hier of thuis bij u in Amsterdam kan de Engelse bijles worden gegeven. Mocht dit geen mogelijk locatie zijn voor uw zoon of dochter, dan wordt er gekeken naar een geschikte openbare locatie zoals de bibliotheek.

Bijles Engels nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.