Bijles Engels in Haarlem

Bijles nodig voor Engels in Haarlem?

Het vak Engels beslaat meerdere vaardigheden; luisteren, lezen, schrijven en praten. Op elk vak moet de leerling goed ontwikkeld zijn. Dit is niet altijd het geval. Bijlesleraar helpt hierbij. Samen kijken we waar de leerling moeite mee heeft om vervolgens dit met extra hulp en ondersteuning te veranderen.

Docent Bijlesleraar

Deze hulp wordt aangeboden door een van onze in Haarlem werkzame docenten. De docenten hebben een ruime vakkennis en vaardigheden om uw zoon of dochter op elk gebied te helpen. De docent is vakbekwaam en bedreven in bijles geven. Dankzij onze interne training effectief bijles geven.

Voordelen Bijlesleraar

Bijlesleraar helpt graag! En doet dit doormiddel van: een kosteloze aanmeldingsprocedure, bijles thuis of op locatie en een contract dat per direct opzegbaar is. Onder andere hierdoor worden wij met een 7.8 beoordeeld door haar klanten.

Locatie Bijlesleraar

De docent komt naar uw zoon of dochter toe in Haarlem. Thuis, in vertrouwde omgeving, zal uw zoon of dochter geholpen worden. Indien dit niet gewenst of mogelijk is, wordt er gekeken naar een geschikte openbare locatie in de buurt.

Bijles nodig? Goede bijles nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.