Bijles Engels in Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Bijles nodig voor Engels in Hoofddorp/Nieuw Vennep?

Engels is een taal die steeds meer de overhand neemt. In het bedrijfsleven wordt Engels steeds meer als voertaal gebruikt. Het is daarom ook prettig als een leerling hier geen moeite mee heeft. Is dit nu nog wel het geval, en heeft uw zoon of dochter uit Hoofddorp/Nieuw Vennep moeite met het vak? Dan biedt Bijlesleraar uitkomst.

Docent Bijlesleraar

Samen met een vakkundige docent wordt er met uw zoon of dochter gewerkt aan datgene wat voor problemen zorgt. Dit kan bijvoorbeeld de grammaticale furture tenses zijn. Voor leerlingen uit omgeving Hoofddorp/Nieuw Vennep zijn deze vakkundige docenten beschikbaar voor hulp.

Voordelen Bijlesleraar

Uiteraard biedt Bijlesleraar graag voordelen aan, aan haar klanten. Zoals: geen inschrijfkosten, bijles thuis of op locatie en een per direct opzegbaar contract. Wij ontvangen dan ook een klantbeoordeling van een 7.8.

Locatie Bijlesleraar

De docent komt bij uw zoon of dochter thuis in Hoofddorp of Nieuw Vennep. In vertrouwde omgeving gaan we aan de slag. Mits het niet mogelijk is om de docent thuis te ontvangen, kan er gekeken worden naar een geschikte openbare locatie in de buurt.

Bijles nodig? Goede bijles nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.