Bijles Frans in Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Bijles nodig voor Frans in Hoofddorp/Nieuw Vennep?

Frans staat onder andere in teken van imparfait, regelmatige en onregelmatige werkwoorden. Heeft uw zoon of dochter uit Hoofddorp, Nieuw Vennep of omgeving moeite met het vak? En zijn die cijfers ook regelmatig onvoldoende. Bijlesleraar pakt samen met uw zoon of dochter het probleem aan.

Docent Bijlesleraar

Onze werkzame docenten in Hoofddorp/Nieuw Vennep zijn erg enthousiast. Naast dat zij beschikken over veel kennis op het gebied van de Franse taal, hebben zij ook veel didactische eigenschappen. Tevens worden alle docenten door ons getraind. In deze training staat effectief bijles geven centraal.

Voordelen Bijlesleraar

Bijles volgen bij Bijlesleraar? Dat geeft u als klant een aantal voordelen. Onder andere: bijles thuis of op locatie, geen inschrijfgeld, klantbeoordeling van een 8.7 en een per direct opzegbaar contract.

Locatie Bijlesleraar

De bijles wordt in Hoofddorp of Nieuw Vennep bij uw zoon of dochter thuis gegeven. Wij begrijpen dat dit niet voor elk gezin een optie is. In dat geval kan de docent samen met uw zoon of dochter afspreken op een geschikte openbare locatie in de buurt.

Bijles nodig? Goede bijles nodig van een professioneel docent?

Direct aanmelden
contact opnemen

Comments are closed.